Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


Merita vazut! Razy Gogonea, 28 de ani, dansator fascinant al stilului body poppers . Tema aleasa a fost din filmul „Matrix”.  video aici

Body poppers este un stil de dans originar in funk dance si a fost dansat  prima oara in anii ’60-’70 in Fresno – California.

Body Popping  se bazează pe rapiditatea tehnicii de contractare şi relaxare a muşchilor provocand o smucitură în corpul dansatorului, denumita pop sau hit/lovitura, creand efectul unei convulsii. Acest lucru se face continuu pe ritmul unei melodii cu 90-120 batai/minut în combinaţie cu diferite mişcări robotizate, incheindu-se cu o oprire brusca urmata de un pop. Dansatorul executa miscari foarte complexe, abordand unghiuri si pozitii ale corpului greu de imaginat pentru mintea umana, pune accent pe tehnica mimilor dar si pe expresia faciala. Miscarile sunt in general axate pe contraste puternice: robotizate, rigide si fluide, intr-o combinatie execeptionala! Dansatorul executa miscarile in pozitie verticala, uneori insa, pentru o perioada scurta de timp, se taraste pe genuchi simuland mersul.

Pacat ca nu se poate posta videoul :((

Felicitari, Razy si multa bafta! Esti genial!

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: