Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…

Culorile Aurei


human-aura-color

Culoarea principala a aurei reflectă tipul de personalitate și trăsăturile persoanei.

Dimensiunea aurei este un indicator important care ne arata cât de multa energie radiaza în jurul trupului sau.

De exemplu, aura mica (0-40 cm) indică nivelul redus de energie. Alții ar putea să perceapa persoana ca introvertita sau ca are o energie fizică redusă. Încercați să creați o strălucire puternică în jurul trupului care va determina si creșterea aurei.

Dimensiunea Chakrei si forma acesteia

Forma, marimea si intensitatea culorii fiecarei chakre reflectă diverse stări emoționale, fizice, mentale și spirituale în cadrul aurei tale.
Chakrele rotunde, circulare arată un sistem energetic echilibrat, armonios iar cele ovale, unul dezechilibrat.
Chakrele non-circulare, neclare arată un dezechilibru în centrele de energie.
Chakrele mari ne arata hiperactivitate, energie puternica.

Aura Rosie

Reflecta personalitatea și destinul viitor. Oamenii cu aura rosie sunt persoane entuziaste si energice, mereu in cautare de noi aventuri. Aventuroase, doritoare de călătorii și bune partenere la nivel sexual. Mantra individului cu aura rosie este „Voi încerca ceva o dată.” Din cauza curiozitatii lor flamande si a abordarii periculoase si riscante a intamplarilor vietii, se trezesc adesea înotand in apă fierbinte.

Persoanele cu aura rosie sunt iute la mânie, isi pierd usor calmul chiar si atunci cand lucrurile sunt minore. Cu toate acestea, sunt generoase cu propriul timp si cu propria lor energie, de aceea raspund mai greu atunci când le este solicitat ajutorul.

De obicei sunt persoane puternice la trup si minte, nu cedeaza cu ușurință la boli fizice sau psihice. Din cauza sănătății lor robuste sunt pasionati de fitness individual sau exceleaza in sport.  De asemenea, se plictisesc repede si simt nevoia acuta de a-si petrece timpul in diferite moduri, preocupati fiind de mai multe proiecte si relatii simultan. Din aceasta cauza, lasă în urma lor o mulțime de lucruri neterminate. Dar dacă si-au propus un proiect și se pliaza perfect pe acesta, pot dobandi succese remarcabile și pot deveni extrem de bogati.

Oamenii cu aura predominant rosie sunt directi, obiectivi și sinceri, nu se tem să-si facă punctul  de vedere auzit. Nu se ascund in spatele unor planuri sau motive secrete ori marsave.
Individul cu aura predominant rosie trebuie să fie numărul unu in tot ceea ce-si propune. Natura lui competitiva și necesitatea de a reuși in tot ceea ce face il poate conduce spre marele succes în viață. Nu este un jucător de echipa bun, respinge ordinele de la alții, preferand sa se automanagerieze si sa se autoeduce. De aceea va prefera să-și conducă propria afacere sau sa fie interesat in a obtine o pozitie de autoritate inalta in detrimentul altora.

Aura galbena

Exprima caracterul  analitic al persoanei, logica și nivelul foarte inalt de inteligenta. Ei tind să exceleze în cariere profesionale care implica predarea, pedagogia, facand cursuri si aplicatii practice excelente. Profesiile potrivite: inventatori si oameni de stiinta.

Au tendinta de a munci prea mult și pot deveni cu ușurință workaholici, punand munca lor mai presus de relatiile personale.

Persoanele cu aura predominant galbena sunt de regula fericiți, se simt perfect cu ei insisi si nu le place singurătatea. Sunt predispusi la boli ce tin de sănătatea mintală si abia atunci devin retrasi și deprimati.

Fiind comunicatori geniali, nu au nici un pic de trac cand discuta sau prezinta un proiect  în fața mulțimii sau publicului. Sunt încrezători in faptul ca ideile și mesajele venite spre ei cu atata usurinta ii va inspira si pe altii.

Observatori foarte buni, pot citi cu usurinta oamenii din jur. Posedă o percepție extrem de buna. Din cauza aceasta, ei nu suferă nici proștii, nici bucuria lor. Stiu sa-si aleaga prietenii cu mare atenție. Prietenii lor trebuie sa se potriveasca cu ei atat la nivel spiritual cat si la nivel intelectual.

Cand au de luat decizii dificile, gandesc mai degraba rational decat emotional, de aceea deciziile lor par uneori ciudate. Nu sunt persoane religioase ci ganditori neconventionali. Nu se tem sa experimenteze diferite idei și concepte originale. Pentru unii, indivizii cu aura galbena pot părea un pic excentrici, cu interese și hobby-uri neobișnuite. Sunt atrasi de ceeea ce este considerat avant-garde, intelectul lor fiind extrem de neobișnuit, novator si futuristic.

Vina principală a unei persoane care are o aura predominant galbena este aceea că poate fi prea critica cu ea înșiși dar și cu ceilalți.

Aura roz

O au persoanele care, datorita naturii lor iubitoare si pline de daruire, le place să fie iubite foarte mult. Din cauza aceasta, la fiecare ocazie mai mult sau mai putin speciala, ele aduna în jurul lor prietenii apropiati si familia. Le place să găzduiască evenimente de familie și sunt foarte generoase cu timpul lor. Au un mare respect pentru sănătatea proprie și vor avea grijă mereu de trupurile lor, de aceea ii regasim ca „abonati” la diverse diete, cure și sali de forta sau de fitness.

Sunt firi foarte romantice și, după ce au găsit sufletul pereche, vor rămâne toata viata credincioase, iubitoare si loiale fata de partener(a).

Aura predominant roz releva un vindecator natural, extrem de sensibil la nevoile altora, posesor al unor abilitati psihice puternice. De asemenea, persoana are idei foarte creative și imaginație superdezvoltata. Din cauza acestor trasaturi de personalitate pot face cariera ca si scriitori de romane, poezie sau versuri pentru cantece.

Urasc nedreptatea, sărăcia și conflictele. Se străduiesc mereu să facă lumea un loc mai bun si vor face sacrificii personale în urmărirea acestui ideal.

Oamenii cu aura predominant roz sunt puternic motivati și foarte disciplinati, așteptand totodata standarde înalte de la altii. Au valori  morale puternice și rareori se vor abate de la ele. Din cauza naturii lor oneste și simpatice, sunt evaluati pozitiv ca si angajați dar sunt si excelenti  angajatori, data fiind corectitudinea lor excesiva.

Aura Verde

Sunt extrem de creativi și muncesc foarte greu. Se străduiesc sa atinga perfecțiunea în tot ceea ce fac. Sunt determinati și nu se complica cu vise fanteziste ori idei nerealiste.

Creativitatea lor ia forma unor aspecte practice, cum ar fi: grădinăritul, gătitul și decorarea casei.

Aura predominant verde ne arata o persoana cu ochi fin pentru frumusete, mereu atenta la aspectul ei, la imbracaminte, la modul in care isi decoreaza casa, imprejurimile acesteia sau chiar infrumusetarea spatiului de la locul de munca. Peste tot prezenta lor este insotita de frumusete si bun gust.

Tind sa fie foarte populari, admirati și respectati. Au succes in afaceri si pot crea multa bogatie si prosperitate pentru ei  înșiși. In viata, le place sa aiba securitate, stabilitate și echilibru. Orice plan si-ar face, este bine gandit si din aceasta cauza, fac foarte rar greșeli pripite.

Prietenii apropiați vor fi tratati cu generozitate, loialitate și sfaturi practice. Nu suporta oamenii prosti si-si aleg prietenii foarte atent.

Persoanele care au culoarea predominant verde in aura tind să fie destul de atente la sanatatea lor, asigurandu-si o dieta hrănitoare, sănătoasa și gustoasa. Sunt foarte sensibile la natura și iubesc aerul liber de la mare.

Aura portocalie

Sunt persoane gregare cu suflete generoase si prietenoase. Le place să fie în compania altora și nu le deranjează să fie în centrul atenției sau sa prezinte ceva in mulțime/public. Le place sa faca altora cadouri, fiind foarte atente la ocaziile speciale pe care, de obicei, nu le rateaza.

Aura predominant portocalie arata, de obicei,  o persoana buna la suflet  și cinstita.  Este foarte sensibila la emoțiile altora (empatica) și poate simți durerea și bucuria altora. Deseori sunt fermecătoare, dar o parte din farmecul lor se naste chiar în sensibilitatea din inima celorlalti. Are capacitatea de a face pe toată lumea se simtă bine în compania ei.

Fire irascibila, isi pierde foarte usor cumpatul. Partea pozitivă consta in aceea ca pe cat de repede se enerveaza rapid tot asa ii si trece. Iarta si uita daca primeste scuze sincere. Nu tine ranchiuna.

Sunt încrezători si convinsi ca fac o impresie buna altora si folosesc acest atu in avantajul lor. Tind sa duca o viata plina de succes si destul de fericita.

Aura portocalie in partea de jos a trupului ne arata omul nerabdator, care se grăbeste în proiecte, in legarea de noi relații și in rapiditatea cu care experimenteaza aproape orice.  Le place sa actioneze imediat si abia ulterior este preocupat de analizarea consecintelor.

Aura Violet

Sunt foarte puternici psihic, racordati la emotiile si starile altora și foarte sensibili. Oamenii care au o o aura predominant violet sunt văzute ca misterioase si secretoase.

Aura predominant violet ne arata o persoana cu o minte filozofica, întrebatoare și intuitivă. Ii place să învețe continuu și nu se opreste niciodata din explorarea și investigarea subiectelor si domeniilor noi care-i capteaza interesul. Din aceasta cauza tinde să fie o persoana extrem de interesata in a-si face cunostinte, relatii, amicitii, prietenii.

Persoana cu aura predominant violet nu are un cerc larg de prieteni. Dar prietenii pe care si-i face sunt respectati, admirati si iubiti sincer. Are ghinion în dragoste, dar odată ce si-a găsit sufletul pereche, devine loiala și iubitoare de viață.

Este foarte conectata cu animalele și natura. Fiind sensibila la animale, poate simți emoțiile și sentimentele necuvantatoarelor. Are grija de maidanezi, ii iubeste si-i ingrijeste ca pe proprii copii, deseori ii aduna la ea acasa, pentru a le oferi un adapost comfortabil. La fel procedeaza si cu plantele sau natura.

Aura Albastra

Aura predominant albastra se intalneste foarte rar, dar poate aparea la cei care au personalitati puternice.

Sunt maestri  lumii in arta comunicarii. Au capacitatea de a transmite gandurile, ideile, opiniile și conceptele cu elocventa și carisma. Sunt foarte buni scriitori, excelenti poeți  și politicieni.

Extrem de inteligenti și foarte intuitivi.  Cand au de luat decizii dificile, stiu sa-si pastreze echilibrul intre cap și inima. Incredibil de buni organizatori, ii pot motiva si inspira pe altii.

Oamenii care au aura predominant albastra sunt făcători de pace și au capacitatea de a linisti pe ceilalti în situații de furie, conflict, razboi asemeni mesagerilor de pace. Comunica direct și cu mare claritate în toate relațiile lor.

Dezavantajul personalității celor cu aura albastra este că pot prelua prea multe sarcini pe umerii lor, devenind astfel dependenți de muncă și isi neglijează relațiile personale.

Aura aurie

Persoane iubitoare de frumusete, avand un puternic fler artistic. In viata apreciaza lucrurile fine si le place sa-si decoreze singure casele, utilizand elemente de o frumusete deosebita. Le place să se distreze și preferă compania multora. Nu se simt intimidați atunci cand sunt în centrul atenției.

Indivizii cu aura predominant aurie sunt foarte atractivi si le place sa atraga atentia, afectiunea si admiratia unei mulțimi de oameni. Din aceasta cauza vor avea mulți prieteni. Pentru ei factorul timp este foarte important, de aceea nu vor acorda prea multa afectiune, atentie, energie si dragoste altora, fiind oarecum egocentrici.

Farmecul și carisma afișate de personalitatea celor cu aura aurie ii atrage puternic pe ceilalti. Sunt foarte buni ascultatori si pot face pe oricine sa se simta confortabil, important și interesant în compania lor.

Urăsc să fie criticati și nici nu pot asculta defectele lor expuse de altii. Defectul lor principal este generozitatea. Chiar dacă bugetul lor nu va permite excese, le place să impresioneze și să dea darurile cele mai scumpe, sa găzduiasca musafirii in cele mai impresionante locuri, sa organizeze cele mai reusite adunări sociale.

Sunt foarte mândri și foarte independenti dar si extrem de reticenti în a cere ajutor altora.

Aura Argintie

Sunt extrem de daruiti din punct de vedere spiritual.  Modul in care-si folosesc darurile si intelepciunea este lecția lor de viață. Sunt persoane cu o sensibilitate speciala, intuitive si au capacitate de medium. Pot folosi înțelepciunea lor spirituală în moduri foarte practice. Din aceasta cauza ei pot preda altora ceea ce stiu si pot indruma sau consilia pe cei aflati la nevoie.

Sunt versatili și au o capacitate imensa de adaptabilitate. Sunt capabili sa obtina foarte multe de la orice ocazie oferita sau intalnita in viata. Dotati cu un intelect superior,  pot lua rapid decizii corecte si la fel de rapid trec la actiune.

Oamenii cu aura predominant argintie sunt considerati a fi foarte atractivi. Atrag multi admiratori insa isi aleg cu mare grija prietenii si iubitii.

Sunt binecuvântați, au o personalitate remarcabila, innascuti cu talente diverse si sunt considerati a fi oameni cu un noroc incredibil. Succesul pare sa vina cu usurinta spre ei.

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: