Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


human-body

Noi creem „boala” în corpul nostru. Corpul este oglinda gândurilor noastre interioare, a trăirilor şi a spaimelor noastre. Dacă vrem să-l ascultăm, corpul ne vorbeşte permanent. Fiecare celulă răspunde fiecărui gând şi fiecărei vorbe rostite.

Modul de a gândi şi de a vorbi produce comportamente şi posturi ale corpului, creand sănătate şi/ sau boală.

O persoană încruntată tot timpul, care nu gândeşte pozitiv, stă departe de veselie şi iubire, are mai multe probleme de sănătate decât celelalte.

Trupurile şi feţele oamenilor reprezintă hărţile tiparelor proprii de gândire.

CAPUL

Ne reprezintă pe noi. Este ceea ce arătăm lumii.

El reflectă recunoaşterea noastră în faţa lumii.

Când avem probleme cu capul sau la cap, înseamnă că ceva nu merge bine cu „noi” raportat la ceilalţi.

PĂRUL

Reprezintă putere. Când suntem tensionaţi şi speriaţi creem adesea acele benzi de oţel care au originea în muşchii umărului şi vin în sus până deasupra capului, uneori până sub ochi. Firul de păr creşte prin foliculul pilos.

Când se acumulează prea multă tensiune în scalp, firul de păr poate fi sugrumat atât de tare, încât nu mai poate respira, moare şi cade. Dacă tensiunea continuă şi scalpul nu se relaxează atunci foliculul pilos rămâne sugrumat şi nu lasă loc unui alt fir de păr să crească. Rezultatul este chelirea. Femeile au început să chelească odată cu intrarea lor în „lumea afacerilor” , zonă hipercunoscută ca generatoare de tensiuni şi frustrări.

Tensiunea nu înseamnă că eşti puternic. Tensiunea înseamnă slăbiciune. Ca să fii puternic şi sigur pe tine trebuie să fii relaxat, echilibrat şi împăcat cu tine însuţi. Ar fi foarte bine să ne putem relaxa mai mult trupurile şi scalpurile. Nu este o glumă. Ar fi bine să încerci asta chiar acum !

URECHILE

Reprezintă capacitatea noastră de a auzi. Când sunt probleme cu urechile înseamnă că se petrece ceva ce tu refuzi să asculţi.

O durere de urechi va indica mânie generată de vorbele auzite. Durerile de urechi sunt foarte comune la copii. Ei trebuie adesea să stea în casă şi să asculte reproşuri ale părinţilor sau bunicilor, vorbe pe care nu vor să le audă.

Surzenia reprezintă refuzul de a asculta pe cineva pentru o perioadă îndelungată. Când un partener al unei relaţii are probleme cu urechile, celălalt vorbeşte prea mult, nepermiţându-i-se a fi ascultat la rândul lui!

OCHII

Reprezintă capacitatea noastră de a vedea. Când avem probleme cu ochii, înseamnă că este ceva ce nu vrem să vedem, fie la noi, fie la alţii, fie la viaţa noastră trecută, prezentă sau viitoare.

Copii care poartă ochelari, văd în casa lor fapte şi atitudini pe care nu vor să le vadă şi nu le acceptă. Dacă nu pot schimba ceea ce văd, atunci îşi vor diminua vederea, considerând că neclaritatea îi va salva.

Foarte mulţi oameni s-au vindecat spectaculos atunci când au acceptat să se întoarcă în trecut, să-şi cureţe ceea ce nu vroiau să vadă.

Negi ceea ce se petrece în viaţa ta ? Ce nu vrei să vezi ? Îţi este teamă să-ţi vezi prezentul sau viitorul ? Ţi-e ruşine sau frică de trecut? Dacă ai vedea perfect, ce ai vedea şi nu vezi acum ? Poţi să vezi ce îţi faci ţie însuţi ?

DURERILE DE CAP

Vin de la propria invalidare. Data viitoare când ai o durere de cap, opreşte-te şi întreabă-te unde şi când nu ai fost de acord cu tine ? Iartă-te şi eliberează-te de problemă. Vei vedea că durerea de cap va dispărea pe loc.

Migrenele apar la oamenii care vor să fie perfecţi şi care au pus o prea multă presiune asupra lor. Este implicată de asemenea şi foarte multă ură înăbuşită, neexprimată. Migrenele pot fi ameliorate prin dragoste – platonică sau carnală. Iubirea dizolvă tensiunea şi durerea.

SINUSURILE

Atunci când sinusurile dor  foarte aproape de nas, aceasta reprezintă iritare faţă de o persoană din viaţa ta, cineva care îţi este foarte apropiat. S-ar putea să simţi că persoana respectivă se sprijină pe tine. Uităm că noi creem situaţiile şi apoi dăm din mână propria putere şi dăm vina pe alţii pentru frustrările noastre. Nici o persoană, nici un loc, nici un lucru nu are putere asupra noastră pentru că numai noi suntem cei care gândim şi cream efecte. Noi creem experienţele şi realităţile noastre şi pe toţi cei prezenţi în ele.

Când vom crea pace, armonie şi echilibru în mintea noastră, le vom regăsi şi în viaţa noastră.

GÂTUL (EXTERIOR ŞI INTERIOR)

Gâtul (exterior) reprezintă abilitatea noastră de a fi flexibili în gândire, de a vedea ambele părţi ale problemei, de a vedea şi punctul de vedere al celeilalte persoane. Când sunt probleme cu gâtul (exterior) înseamnă de obicei că suntem încăpăţânaţi raportat la un concept sau o situaţie anume.

GATUL INTERIOR

Reprezintă abilitatea noastră de a „vorbi deschis” în favoarea noastră, de „a cere ceea ce ne dorim”, de a spune „eu sunt” etc.

Durerea în gât reflectă întotdeauna mânie şi supărare. Dacă este combinată cu o răceală, atunci se adaugă şi confuzia mentală.

LARINGITA ne arată de obicei că suntem atât de mânioşi încât nici nu putme vorbi.

Gâtul interior reprezintă de asemenea curgerea creativă în organism. Aici ne exprimăm creativitatea şi când creativitatea noastră este rigidă şi frustrată avem adesea dureri în gât. Toţi cunoaştem oameni care trăiesc pentru alţii. Ei nu ajung niciodată să facă ceea ce vor să facă ei înşişi. Ei încearcă întotdeauna să-i mulţumească pe părinţi/ iubiţi / soţi / şefi.

AMIGDALITA SI PROBLEMELE TIROIDEI

Ne arată creativitate frustrată, incapacitate de a face ceea ce vrei să faci cu adevărat. Centrul de energie din gât, a cincea chakră, este locul din organism în care  are loc schimbarea. Când ne opunem schimbării, se petrece foarte multă activitate în gât.

Observă când tuşeşti sau când altcineva tuşeşte. Ce s-a spus ? La ce reacţionăm ? Este împotrivire, încăpăţânare sau este o schimbare în proces ? Când tuşim, e bine să facem un exerciţiu: să remarcăm ce anume a provocat tusea, în ce context, să ne atingem gâtul şi să spunem cu voce tare: „Vreau să mă schimb” sau „Mă schimb”.

 BRATELE

Reprezintă abilitatea şi capacitatea noastră de a îmbrăţişa evenimentele vieţii.

Partea superioară a braţelor (de la umăr la cot) are de-a face cu capacitatea, iar parte inferioară (de la cot la încheietura mâinii) are de-a face cu abilitatea. Depozităm emoţii vechi la încheieturi şi coatele reprezintă flexibilitatea noastră de a schimba direcţia. Eşti flexibil în a-ţi schimba direcţia vieţii sau sunt vechi sentimente care te ţin blocat într-un singur loc?

MAINILE

Mîinile apucă, mâinile ţin, mâinile prind. Uneori lăsăm lucurile să ne scape printre degete. Uneori la ţinem prea mult timp. Suntem îndemânatici, mâna strânsă, mâna largă, mâini de mămăligă. Inmânăm sau dăruim lucruri. Manipulăm situaţii. Dăm o mână de ajutor, suntem mână în mână, ne este peste mână sau ne luăm mâinile de pe ceva. Avem mâini de aur sau mână uşoară sau mână grea. Mâinile pot fi blânde sau pot fi aspre sau tari cu încheieturi noduroase de la prea multă gândire sau strâmbe de la criticism. Mâinile apucătoare se formează din frică, frica de pierdere, frica de a nu avea niciodată destul, frica de a nu putea păstra dacă nu ţii strâns. A încerca să ţii strâns un partener nu-l face decât să fugă cu disperare cât mai departe. Mâinile chircite, strânse, nu pot primi nimic nou. Strângerea de mână mobilă de la încheietura mâinii dă o senzaţie de deschidere şi slăbire a legăturii.

Ceea ce îţi aparţine nu poate fi luat de la tine, aşa că relaxează-te !

DEGETELE

Au fiecare un rol şi un înţeles. Problemele cu degetele îţi arată când poţi să te relaxezi şi să te eliberezi de ceva.

Dacă te tai la degetul arătător înseamnă că trăieşti un gând legat de frică şi te domină teama de a ţi se atinge mândria într-o situaţie prezentă.

Degetul mare este mental şi reprezintă îngrijorare.

Degetul mijlociu reflectă mânia, supărarea.

Inelarul este în aceaşi timp uniune şi doliu, durere şi despărţire.

Degetul mic are explicaţii privitoare la familie şi prefăcătorii, falsităţi, minciuni.

SPATELE

Reprezintă sistemul nostru de suport. Probleme cu spatele, de obicei, reflectă frica de a fi nesusţinuţi de familie, partener sau considerăm că nu suntem sprijiniţi la locul de muncă de şefi ori colegi. In realitate, suntem sprijiniţi de Univers, de însăşi Viaţa.

Partea de sus a spatelui ne comunică gândul prin care noi apreciem că simţim profund lipsa de suport emoţional din partea  soţului, iubitului, partenerului, prietenului, şefului etc.

Mijlocul spatelui e strigătul propriei vinovăţii. Ne simţim vinovaţi de mersul greşit a tuturor lucrurilor din spatele nostru. Ne este frică să vedem ce este în spatele nostru sau încercăm să ascundem ceva la spate? Ne simţim loviţi pe la spate? Ne simţim terminaţi, epuizaţi? Avem probleme financiare mari sau ne îngrijorăm prea mult pentru bani? Zona afectată va fi regiunea sacrală, lombară. Lipsa sau frica de bani crează aceasta boală sau durere. Suma de bani nu are nici o importanţă. Mulţi dintre noi credem că banii sunt cei mai importanţi din viaţa noastră şi avem impresia că nu putem trăi fără ei. Acest lucru nu este adevărat. Există ceva mult mai important şi mai preţios fără de care nu putem trăi. Care anume? Respiraţia!

RESPIRAŢIA

Este cea mai importantă componentă în viaţa noastră şi cu toate acestea luăm de-a gata atunci când expirăm, că următoarea inspiraţie va veni de la sine. Dacă ne-am opri din respirat, nu am rezista mai mult de 3 minute.

PLĂMÂNII

Reprezintă capacitatea noastră de a absorbi şi de a da de la noi viaţă. Probleme cu plămânii înseamnă de obicei că ne este frică să absorbim viaţa sau poate că avem impresia că nu merităm să o trăim din plin.

Emfizemul şi fumatul în exces sunt căi de a nega viaţa. Ele maschează un sentiment adânc al persoanei respective că nu merită să trăiască.

Cearta şi interdicţia nu vor schimba obiceiul fumătorului.

SÂNII

Reprezintă principiul matern.

Când sunt probleme cu sânii, înseamnă de obicei că „mămoşim” prea mult fie o persoană, fie un loc, fie un lucru sau o experienţă. Parte din procesul matern este să dai voie copilului să „crească”. Trebuie să ştim când să luăm problema în mâini şi când să lăsăm hăţurile. Fiind exagerat de protector nu va da celeilalte persoane posibilitatea să fie pregătită să înfrunte propriile experienţe de viaţă. Uneori, atitudinea noastră prea protectoare poate fi sufocantă şi opreşte practic „hrănirea” în anumite situaţii.

Dacă apare un cancer la sân atunci avem de a face cu resentimente foarte adânci. Lasă frica să se ducă şi fii sigur că Inteligenţa Universului îşi are lăcaşul în fiecare dintre noi.

INIMA

Reprezintă dragostea, în timp ce sângele reprezintă bucuria. Inimile noastre pompează cu drag bucuria în trupurile noastre. Atunci când ne negăm propria bucurie şi dragoste, inima se strânge şi devine rece.

ANEMIE, ANGINA PECTORALĂ ŞI ATACUL DE CORD

Inima nu ne „atacă”. Ne lăsăm aşa de prinşi de melodramele pe care le creem, că deseori nici nu mai observăm micile bucurii care ne înconjoară. Petrecem ani de zile storcând toată bucuria din inimile noastre, până când ele cad de durere. Oamenii care fac atac de cord nu sunt niciodată veseli.

Dacă nu vor să-şi acorde timp să aprecieze bucuriile vieţii, vor recrea în timp alt atac de cord. Inima de aur, inima de piatră, inima deschisă, inima neagră, inima iubitoare, inima mare, inima caldă – care este a ta?

STOMACUL

Digeră toate ideile noi şi experienţele pe care le avem.

Ce sau pe cine nu poţi digera? Pe cine ai la fiere? Când sunt probleme cu stomacul, de obicei înseamnă că nu ştim să asimilăm noile experienţe. Ne este frică.

ULCERUL ŞI ULCERAŢIILE

Simt frica imensă de a nu fi „destul de bun”.

Ne este teamă că nu suntem destul de buni pentru un părinte, teama de a nu fi destul de bun pentru un şef sau partener. Nu putem digera cine suntem. Ne sfâşiem tăria, încercând să-i mulţumim pe ceilalţi.

Nu contează cât de importantă este poziţia noastră, aprecierea noastră de sine este foarte jos. Ne este teamă că ei vor afla acest lucru. Răspunsul acestei probleme ar fi DRAGOSTEA. Oamenii care se iubesc şi se aprobă nu fac niciodată ulcer. Fii bun şi iubitor faţă de copilul din tine şi dă-i tot suportul şi toată încurajarea pe care ţi le-ai dorit când erai mic.

ORGANELE GENITALE

Când nu ne simţim confortabil in trupul nostru de femeie sau de bărbat, când ne respingem trupul ca fiind murdar şi păcătos atunci avem probleme cu organele genitale.

Dacă purtăm în noi acele sentimente de vinovăţie despre sexualitatea noastră sau despre trupurile noastre, atunci cu siguranţă că vom crea o pedeapsă pentru noi înşine.

Probleme de VEZICA URINARĂ, ANUS, VAGIN, PROSTATĂ şi PENIS intră toate în aceeaşi categorie.

Ele apar din crezuri distorsionate despre trupurile noastre şi despre funcţionarea lor corectă.

Nu ne gândim la ficatul sau la ochii noştri ca fiind murdare şi păcătoase. De ce am ales să credem acest lucru despre organele noastre genitale? Anusul este la fel de frumos ca şi urechea. Fără el nu am putea să eliminăm ceea ce organismul nu mai are nevoie şi în acest fel am muri foarte repede. Fiecare parte din corpul nostru şi fiecare funcţie a lui sunt normale, naturale şi minunate.

Dacă simţi că vrei să te faci mic şi să te ascunzi sau te iriţi şi te înfurii citind acest articol, întrebă-te de ce? Cine te-a învăţat să renegi această parte a corpului tău?

Organele sexuale sunt parţile din corpul nostru care ne oferă cea mai mare plăcere. A nega aceasta înseamnă a crea durere şi pedeapsă. A face dragoste nu numai că este normal, este nemaipomenit şi minunat. Este la fel de normal pentru noi să facem dragoste aşa cum respirăm sau mâncăm.

Asta nu înseamnă să alergăm şi să facem sex cu cine apucăm.

Dacă îndepărtăm sentimentul de vină sexuală din oameni şi îi învăţăm să iubească şi să se respecte pe ei înşişi, automat se vor trata pe ei şi pe ceilalţi într-un mod exemplar şi va aduce tuturor cea mai mare bucurie. Cauza pentru care avem atâtea probleme cu sexualitatea noastră este ura de sine şi dezgustul faţă de sine pe care îl avem şi care ne face să îi tratăm rău şi pe cei din jur. Nu este de ajuns să-i învăţăm la şcoală care este mecanica sexualităţii. Avem nevoie ca la nivel mult mai profund, să le permitem să-şi amintească mereu că trupurile, organele lor genitale şi sexualitatea sunt  elemente şi stări de care se pot bucura. Cred cu tot sufletul că oamenii care se iubesc pe ei înşişi şi care îşi iubesc trupurile, nu se vor abuza nici pe ei, dar nici pe ceilalţi.

Problemele cu VEZICĂ URINARĂ vin în general de la supărarea pe  partener. Ceva ce are de-a face cu feminitatea sau masculinitatea noastră ne supără. Femeile au mai multe probleme cu vezica urinară pentru că ele au tendinţa de a-şi ascunde durerea.

VAGINITA implică a fi rănit într-o relaţie romantică de către partener.

PROSTATA la bărbaţi are mult de a face cu aprecierea de sine şi cu crezul că, pe măsură ce îmbătrâneşte, devine mai puţin bărbat.

IMPOTENŢA adaugă frica şi uneori este chiar raportată la duşmănia împotriva unui partener din trecut.

FRIGIDITATEA vine de la frica sau credinţa că este păcat să te bucuri de trupul tău. Vine de asemenea de la dezgustul de sine şi poate fi accentuată de un partener insensibil.

COLONUL

Reprezintă abilitatea noastră de a lăsa gândurile negative să se scurgă, de a elimina ceea ce nu ne trebuie. Organismul uman, fiind în perfect ritm cu curgerea vieţii are nevoie de a o balanţă între a absorbi, a asimila şi a elimina. Numai fricile noastre ne blochează eliberarea de ceea ce este vechi.

Oamenii constipaţi sunt de fapt zgârciţi, ei nu au încredere că le va fi vreodată de ajuns ceea ce au obţinut deja. Se agaţă de relaţii vechi care le provoacă durere dar nu le dau drumul. Le este frică să arunce hainele pe care le ţin în dulap de ani de zile,de frică ca nu cumva să le trebuiască într-o zi. Stau într-un serviciu pe care îl urăsc sau nu îşi acordă nici o plăcere pentru că economisesc pentru zile negre.

Nu scormonim în gunoiul de ieri ca să ne facem prânzul de azi. Invaţă să ai încredere în procesul vieţii şi îţi va da întotdeauna ceea ce ai nevoie.

PICIOARELE

Ne poartă paşii prin viaţă.

Probleme la picioare indică adesea o frică de a merge mai departe sau refuzul de a merge într-o anumită direcţie. Alergăm, ne târâm, ne furişăm, suntem cu picioarele în formă de X, sau avem coapse mari şi grase, pline de resentimentele copilăriei. Când nu vrem să facem anumite lucruri, vom avea probleme minore la picioare.

VARICELE reprezintă rămânerea într-o slujbă sau într-un loc pe care îl urâm. Venele îşi pierd abilitatea de a purta prin ele bucuria. Pune-ţi întrebarea: Mergi în direcţia pe care o doreşti?

GENUNCHII ca şi gâtul au de a face cu flexibilitatea, numai că ei exprimă supunerea şi mândria, egocentrismul şi încăpăţânarea.

Adesea, când înaintăm, ne este teamă să ne aplecăm şi devenim inflexibili. Aceasta înţepeneşte încheieturile. Vrem să mergem înainte, dar nu vrem să shimbăm modul nostru de a fi. De aceea genunchii se vindecă foarte încet, aici este implicat ego-ul nostru. Glezna are de asemenea o încheietură, dar dacă se răneşte se vindecă foarte repede.

Genunchii iau mai mult timp pentru că aici este implicată siguranţa de sine şi mândria noastră. Data viitoare când ai o lovitură la genunchi, întreabă-te în ce context ai fost încăpăţânat, unde ai refuzat să te îndoi, să cedezi, să tolerezi? Scapă de încăpăţânare şi las-o să se ducă. Viaţa este o curgere, viaţa este mişcare şi ca să te simţi bine este nevoie să te relaxezi şi să te mişti odată cu ea. O salcie se îndoaie, se leagănă şi curge cu vântul; este întotdeauna graţioasă şi se simte confortabil cu propria ei viaţă.

LABELE PICIOARELOR au de a face cu înţelegerea noastră despre noi şi despre viaţă: trecut, prezent şi viitor.

Multor bătrâni le este greu să meargă. Inţelegerea lor a fost înfăşurată şi adesea îmbrobodită, ei simt că nu mai au unde să se ducă în afară de moarte. Copiii se mişcă fericiţi, picioarele lor dansează tot timpul. Bătrânii abia îşi târâie picioarele, ca şi cum nu ar mai fi dornici să se mişte.

BOLI ALE PIELII

Reprezintă individualitatea noastră. Problemele cu pielea înseamnă în general că ne simţim individualitatea ameninţată într-un fel sau altul. Simţim că alţii au putere asupra noastră.

Avem pielea subţire. Cineva ni se bagă sub piele, ne simţim jupuiţi de vii, ni se furnică pielea. Unul dintre cele mai rapide moduri de vindecare este să te protejezi şi să te îngrijeşti prin a spune mereu: „Mă aprob, mă accept, mă iubesc „. Ia-ţi puterea înapoi!

ACCIDENTELE

Nu sunt accidente.Ca orice altceva în viaţa noastră, noi le creem. Nu este cum am spune:”Vreau să am un accident”, dar avem tipare de gândire care atrag accidente. Unii oameni par să fie „predispuşi la accidente”, iar alţii trăiesc o viaţă întreagă fără o zgârietură.

Accidentele sunt expresia mâniei, a supărării. Accidentele indică de asemenea revolta împotriva autorităţilor. Ne enervăm aşa de tare, încât dorim să lovim pe cineva, de fapt noi suntem cei loviţi.

Când suntem supăraţi pe noi înşine, când ne simţim vinovaţi, când simţim nevoia de pedeapsă, un accident este o cale minunată de a rezolva problema. Pare ca şi cum accidentele nu sunt vina noastră, că noi suntem victime neajutorate ale unui joc al soartei. Un accident ne permite să aşteptăm simpatia şi atenţia celorlalţi. Rănile noastre sunt curăţite şi oblojite şi ele. Adesea stăm în pat perioade lungi de timp. Si ne doare. Când această durere apare în organism, ne indica faptul că trăim o anume vinovăţie. Gradul de distrugere fizică ne spune cât de adânc am simţit noi acea vinovăţie iar perioada de repaos la pat ne indică cât de severă trebuie să fie sentinţa pe care ne-o acordăm.

ANOREXIA & BULIMIA

Înseamnă a-ţi nega propria viaţă, o formă extremă de ură de sine.

Mâncarea este modul prin care orice fiinţă se păstrează vie. De ce să-ţi refuzi hrana ? De ce vrei să mori? Ce este atât de îngrozitor în viaţa ta, încât să-ţi doreşti să ieşi complet din ea?

Ura de sine este doar ura împotriva unui gând pe care îl ai despre tine însuţi. Gândurile pot fi schimbate. Ce este aşa de teribil la tine? Ai fost crescut într-o familie plină de criticism? Ai avut profesori care te criticau? Ai fost batjocorită de colegi? Nu cumva ţi s-a inoculat ideea că „nu eşti destul de bun” aşa cum eşti?

Adesea încercăm să găsim motive „valide” capabile să ne explice de ce nu suntem iubiţi şi acceptaţi aşa cum suntem. Din cauza obsesiei modei cu trupurile subţiri, multe femei gândesc: „Şi aşa nu sunt suficient de bună. La ce folos?”. Acestea îşi vor îndrepta ura spre propriul corp. La un moment dat ele vor spune: „Dacă aş fi mai slabă, toţi m-ar iubi”. Dar nu merge nici aşa. Nimic din ce vine din afară nu merge. Dragostea şi acceptarea de sine este secretul.

ARTRITA

Este o boală ce apare dintr-un îndelungat şi continuu tipar de criticism.

In primul rând se naşte din autocritică şi apoi din criticismul altora împotriva ta. Oamenii cu artrită atrag adesea mult criticism pentru că tiparul lor este critica. E modul lor de viaţă. Ei sunt blestemaţi cu „perfecţionism”, nevoia de a fi perfecţi în orice situaţie. Cine este perfect pe acest pământ? Nu căuta perfecţiunea că nimeni n-a atins-o! De ce ne stabilim obiective intangibile de genul : trebuie să fiu „Super Om”? Expresia „Nu sunt destul de bun” este o povară greu de cărat. Încercaţi să nu vă mai comparaţi cu alţii şi să vă iubiţi aşa cum sunteţi.

 ASTM

Numit şi „dragoste sufocantă”.

Există un sentiment că tu nu ai dreptul să respiri pentru tine însuţi. Copiii astmatici au deseori o „conştiinţă supra-dezvoltată”. Ei se simt vinovaţi pentru toate lucrurile care nu merg bine în jurul lor. Ei se simt neînsemnaţi şi „fără valoare” şi de aceea se simt vinovaţi şi au nevoie de auto-pedepsire.

Comments on: "Gândurile noastre influienţează sănătatea trupului" (2)

  1. hmm interesant 🙂

  2. @ littlesensei

    foarte interesant. am verificat pe mine si pe altii. se aplica fara exceptie!

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: