Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


in_love_with_a_serial_killer

Hibristofilia este o parafilie de tipul pradator în care excitatia sexuala, facilitarea și atingerea orgasmului sunt condiționate de existenta unui partener cunoscut a fi comis o crimă oribila, a violat sau a fost autorul unui jaf armat soldat cu victime si morti.  In cultura populara, acest fenomen este cunoscut sub numele de „Sindromul Bonnie & Clyde„.

Termenul este derivat din cuvântul grecesc „hubrizein” care înseamnă „a comite o crimă împotriva cuiva” (în final derivat din „hybris” care inseamna „orgoliu„) și „philo” care înseamnă „a avea o afinitate puternică / o preferința pentru„.

Criminalii odiosi primesc deseori in inchisoare zeci de scrisori de la fani/fane.  In unele cazuri, admiratorii criminalilor se casatoresc cu acestia in inchisoare, adaugandu-se astfel un al doilea sindrom si anume cel privitor la obiectul afectiunii aflat intr-un loc izolat : afectiunea inchisorii.

Condamnatii pentru crime scandaloase primesc scrisori de dragoste de la femei aflate in libertate. Este un fenomen foarte ciudat, inexplicabil pentru o minte normala psihic. Femeile cad prada iubirii fanteziste considerand ca barbatul grotesc prezentat de media nu exista in realitate si ca tot ceea ce se scrie despre el nu este altceva decat o poveste special creata in scopul influientarii opiniei publice.

Procentul femeilor hibristofile este mult mai mare decat cel al barbatilor hibristofili.

Parafilia reprezintă dorința sexuală intensă, fantezii sau comportamente care implică obiecte, activități sau situații insolite și cauzează suferința sau umilința altor persoane sau propriei persoane. Aceste tulburări se întâlnesc mai frecvent la bărbați decât la femei.

Parafilia se mai numește și „deviație sexuală”, deviația constă în ceva spre care este atrasă persoana.

Parafilia este un termen general pentru o practică sexuală necesară excitării sexuale a unui individ, dar care nu este aprobată de normele sociale, fiind considerată o anormalitate sau perversiune sexuală.

Parafilia se caracterizează prin căutarea regulată a plăcerii sexuale cu ajutorul unui obiect sau a unor situații bizare, neobișnuite, ieșite din comun (stimul extern sau fantezie internă)

Din clasa parafiliilor mai fac parte asfixiofilia, autassassinofilia, biastofilia si cremastistofilia.

Asfixiofilia sau asfixierea erotică consta intr-un joc de control al respiratiei prin care se limiteaza intentionat oxigenarea creierului in scopul de a simti excitatia sexuala.

Autassassinofilia este o parafilie în care persoana se excita sexual numai daca traieste riscul de a fi ucisa. Fetișul se poate suprapune cu alte fetișuri care implica riscul de a muri in diverse moduri: prin inec sau sufocare. Acest lucru nu înseamnă neapărat ca persoana trebuie să fie de fapt într-o situație ce-i pune viata în pericol, multe  trezindu-se  din fanteziile lor aberante.

Biastofilia este o parafilie in care persoana se excita sau este receptiva sexual daca este violata – mai ales de un strain – prin amenintare si atac brutal. Este o forma de sadism sexual considerata a fi o tulburare psihica, intrucat biastofilul nu poate face diferenta intre un violator oarecare (raptofil) si unul extrem de violent. Starea de groaza conferita de atac este cea care declanseaza excitatia sexuala.

Cremastistofilia este o parafilie in care persoana se excita atunci cand este jefuita sau este taxata pentru serviciile sexuale. Este opusul Kleptolagniei, caracterizata prin excitatia nascuta din comiterea unui furt sau cu ocazia intrarii prin efractie in casa unui strain. Aceasta este considerata o forma sexuala a cleptomaniei.

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: