Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


Vladimir Volegov s-a nascut Khabarovsk, Rusia si a început să picteze la vârsta de trei ani. După ce a participat la Școala de Artă „Krivoy Rog” și a terminat armata, Vladimir a fost admis la Institutul de Poligrafie LVOV din fosta  Uniune Sovietică.

Începând cu anul 1984, VLADIMIR a participat la diverse competitii internatioane cu tematica Poster Art unde a castigat mai multe premii.

VLADIMIR s-a mutat la Moscova în 1988 și continua sa aibe o lungă si fructuoasa carieră in arta comerciala. Continua sa lucreze si participa la diverse expoziții.

În 1990, VLADIMIR începe să călătorească în Europa, unde a câștigat bani pentru PORTRETELE sale, pictand pe  străzile din BARCELONA, Berlin, Viena și alte orașe europene.  Aceasta experiență i-a șlefuit abilitățile de pictor in ceea ce priveste creionarea formei umane. În ultimii paisprezece ani, a evoluat foarte mult în domeniul picturii  FIGURATIVE, stil pe care il abordeaza si astazi.

Paleta de culori este VIBRANTA si creaza imagini evocative, posedand o sensibilitate atemporala.
În februarie 2004 VLADIMIR a semnat un contract pe termen lung cu Editura americana SOHO.

Girl and flute Vladimir-Volegov-paintings 57 Butterfly Hop Mid Morning Chat Morning tea niñas en el mar pintadas al oleo sobre lienzo (3) Playing in the park The Sweetest Mom VLADIMIR VOLEGOV 3_thumb[3] Vladimir Volegov - Tutt'Art@ (5) Vladimir Volegov - Tutt'Art@ (12) Vladimir Volegov - Tutt'Art@ (23) Vladimir Volegov (1) Vladimir Volegov (3) Vladimir Volegov (7) Vladimir Volegov (10) Vladimir_Volegov Vladimir_Volegov_a1 Vladimir-Volegov-5 VladimirVolegov(animals5.) Vladimir-Volegov-children-paintings14 vladimir-volegov-painting1

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: