Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


CLAUDIO SACCHI, s-a născut în 1953 în Pesaro, Italia. A urmat cursurile Scolii de Arta din Urbino, și a continuat studiile la Academia de Arte Frumoase din Florența. Influența majoră în educația sa artistică a avut-o întâlnirea cu Pietro Annigoni și cu Enrico Del Bono. Din 1977 activitatea sa a fost inclusă în arhiva Kunsthistorisches Institut, Florența, în secțiunea referitoare la arta italiană a secolului XX.

În 1979 a colaborat cu Centrul de Cercetare şi lucru pe tehnicile artistice ale lui Mario Donizetti, în Bergamo. Din 1980-1982 a predat pictura la Școala de Artă și restaurare Spinelli, Florența. De la prima sa expoziție în 1977, în Florența, când a expus singur, a continuat şi în alte oraşe mari din Italia: Roma, Milano, Bologna, Genova etc precum și peste hotare, în Amsterdam, Monte Carlo, Nisa, Cannes și Gent .

Numeroase picturi și desene semnate de Sacchi au fost publicate în cărți și reviste importante. Munca sa a fost de multe ori subiect de critici favorabile în presa italiană. Sacchi a petrecut perioade lungi de timp în Anglia și în Olanda. În prezent trăiește în Florența, unde este solicitat foarte mult ca portretist și pictează pentru mai multe galerii italiene. Arta lui se bazează pe abilitățile grafice excelente, dezvoltate în timp iar evoluţia sa de la gloria picturii renascentiste este vizibilă şi remarcabilă.

Claudio Sacchi  (17) Claudio Sacchi  (20) Claudio Sacchi  (24) Claudio Sacchi  (25) Claudio Sacchi 4 Claudio Sacchi 105 Claudio Sacchi 110 Claudio Sacchi  (26) Claudio Sacchi  (30) Claudio Sacchi - Italian painter (39) Magic Realism - Claudio Sacchi 1953 - Italian painter (11) Magic Realism - Claudio Sacchi 1953 - Italian painter (13) Magic Realism - Claudio Sacchi 1953 - Italian painter (15) Magic Realism - Claudio Sacchi 1953 - Italian painter (16) Magic Realism - Claudio Sacchi 1953 - Italian painter (23) Magic Realism - Claudio Sacchi 1953 - Italian painter (45) Magic Realism - Claudio Sacchi 1953 - Italian painter jpg

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: