Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


mask-man

1. Te fortezi sa faci lucruri care nu-ti plac, spui lucruri pe care nu intentionezi sa le spui si ai obiceiul sa frecventezi locuri pe care nu le agreezi. Cel mai des apar intr-o relatie de cuplu. Daca faci asta in relatia ta, e timpul sa te opresti si sa-ti redobandesti integritatea.

2. Iti ascunzi adevarata opinie de dragul popularitatii. Nevoia de a te simti acceptat este o boala ce apare in liceu de obicei si pare sa nu se mai termine niciodata. Daca alegi sa gandesti diferit, asa sa fie. Nu incerca sa te adaptezi unui anumit tipar, adapteaza-te propriilor tale standarde si alegeri. Uneori opiniile tale vor fi radicale, uneori populare, uneori conservative. Uita ceea ce este in trend astazi. Fii sincer fata de propriile tale valori.

3. Afisezi fericire desi in interiorul tau fierbi de nervi.

4. Minti despre anumite aspecte doar pentru a-i multumi pe ceilalti sau pentru a-i face fericiti. De ce faci acest lucru? In loc sa faci asta, poti sa pastrezi un scurt moment de liniste. Evita sa minti. O minciuna duce la alta si tot asa, pana in momentul in care nici tu nu mai cunosti adevarul.

5. Complimentezi pe cineva cu toate ca nu crezi in ceea ce spui. Nu fa complimente celor din jurul tau doar pentru a te face placut sau din complezenta. Fii sincer in legatura cu ceea ce-ti place si cu ceea ce nu-ti place.

6. Obisnuiesti sa razi la o gluma doar pentru a fi politicos. Cu totii suntem vinovati de acest obicei si am facut acest lucru cel putin o singura data.

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: