Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


Gandurile si lucrurile sunt corelate

Gândurile devin lucruri atunci când sunt create de substanța sentimentelor noastre.

Gândurile sunt ADN-ul Universului. Ele conțin informațiile care dau formă experiențelor noastre din viața fizică. Fără senzație sau substanță noi nu am fi capabili să percepem gândul în mintea noastră.

Vom folosi sentimentele pentru a da substanță gândurilor. Acestea provin de la una din cele două surse: Frica sau Iubirea.

Gândurile create pe baza substanței sentimentelor de frică sunt: furie, frustrare sau anxietate. Ele vor deveni lucruri prin experiențele trăite în viaţa fizică şi le vom percepe ca fiind negative” sau rele”.

Gândurile create pe baza substanței sentimentelor de iubire sunt: recunoștință, pace, fericire și bunăstare. Ele vor deveni lucruri prin experienţele de viaţă trăite şi le vom percepe ca fiind întâmplări pozitive” și benefice”. Dacă însă nu simţim nimic, suntem neutri, înseamnă că acel gând n-a fost încărcat cu nicio substanţă emoţională.

Gândurile pot și rămân forme nemanifestate în mintea noastră numai dacă nu au substanță şi nu sunt încărcate cu puterea de senzație și emoție. Când unui gând i se administrează substanțe cu emoții este imediat simțit” în inimă, apoi radiază energie și informații în lumea fizică. Primul afectat de gândul – formă este trupul nostru iar inima este cea care colectează energia gândului. 

Corpul uman este un dispozitiv de comunicare, de percepere a gândurilor, a sentimentelor iar imaginile din minte sunt transmise ca informații înapoi la sursă prin Inima.

Viața este o serie întreagă de imagini și sentimente care fac parada prin minte într-un mod ordonat și coerent. Organismul este instrumentul care ne spune ce gânduri cu substanţă sunt oferite de minte dar și calitatea sentimentelor care dau substanță acestor gânduri.

Lucrurile” pe care le experimentam în realitatea fizică sunt gândurile formă date de substanța încărcată cu sentimente. Cu ochii noștri putem vedea” forma, dimensiunea și culoarea gândului nostru manifestat. Cu urechile noastre îl putem auzi, cu limba noastră îl putem gusta, cu nasul nostru îl putem mirosi, cu degetele noastre îl putem atinge.

Gândul, care este înformare, formă tuturor acestor experiențe. El este sentimentul sau vibrația care ne permite să vedem, să gustăm, să atingem, să mirosim şi să simţim.

Poate că cel mai rapid și mai eficient mod de a cultiva sentimente pozitive este cel de a învăţa să fim recunoscători faţă de ceilalţi şi să apreciem lucrurile din viața noastră.

O altă modalitate este aceea de a face ceva ce ne place să facem. Dacă ne aflăm într-o situație neplăcută putem să ne  imaginăm lucruri pozitive, încărcate de iubire.

Când inima este coerentă, energia și informațiile transmise către corp îi îmbunătăţesc sănătate, bunăstarea şi relaţiile cu ceilalţi, genereză performanţă la locul de muncă, dezvoltă intuiţia şi multe altele. 

Nu uita că tu eşti cel care alegi gândurile ce se vor materializa în viaţa fizică. Aşa că… ai grijă de ele!

Când gândurile tale devin creative fizic vor aduce rezultate în viața ta. La început ţi se vor părea incredibile, uimitoare şi miraculoase. În fapt, nu e nimic uimitor şi miraculos ci e vorba despre legea naturală a puterii psihicului uman. Dacă ştii să-ţi creezi propriile gânduri, atunci viaţa ta se va schimba radical. Prin controlul conştient al forțelor mentale puteți accelera sau încetini funcțiile propriului corp, vă puteţi vindeca, vă puteţi schimba viaţa.

Gândiţi pozitiv!!

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: