Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


Feng-Shui-Door

Întrebare: În arta Feng Shui este importantă uşa de la intrarea în casă? Aspectul şi funcţionalitatea sa influienţează în vreun fel Feng Shui-ul casei? În cazul în care ar fi o legătură între uşa de la intrare şi Chi-ul Feng Shui-ului, există remedii ori recomandări pentru stimularea energiilor pozitive?

Răspuns: Da, uşa de la intrarea în casă (uşa principală – cunoscută sub numele de „Gura Chi-ului”) este foarte importantă în Feng Shui, indiferent că vorbim despre uşa casei de domiciliu, a biroului, a firmei etc.

În Feng Shui, casa devine Chi iar energia (hrana) intră în casă prin uşa de la intrare astfel, cu cât uşa este mai puternică, mai sănătoasă și mai echilibrată cu atât energia este mai benefică pentru cei care trăiesc în casă.

Red home door (Irland).

10 tipsuri Feng Shui pentru uşa de la intrare

  1. Să fie bine îngrijită, să se deschidă larg, fără scârţâituri, să aibă o formă şi o culoare plăcută ochiului şi să nu fie scorojită.
  2. Să nu aibă defecţiuni: clanţa ruginită, uzată, colţuri roase, cuie înfipte în ea dar neutilizate.
  3. Să nu atârne pe ea coroniţe de la Crăciun în timpul verii sau alte aranjamente cărora le-a trecut timpul.
  4. Să aibă un flux liber astfel încât dacă deschidem uşa casei energia să poată intra nestingherită. Aceasta înseamnă că în faţa uşii nu trebuie să existe coşuri de gunoi, pubele, vase vechi neutilizate, ciobite, defecte, plante moarte sau orice alte elemente care blochează fluxul energetic la intrarea în casă.
  5. Uşa de la intrare trebuie să fie în armonie cu elementul Feng Shui din direcția sa.
  6. Direcția amplasării uşii este foarte importantă in Feng Shui, astfel încât, pentru a valorifica cea mai buna energie este recomandabil să alegem o culoare Feng Shui care este în armonie cu elementul Feng Shui din faţa sa.

Feng Shui ne vorbeşte despre echilibru și armonie în toate, aşa că e bine să verificați de mai multe ori energia care intră prin uşa casei pentru a vă asigura ca CHI-ul curge armonios în casa dumneavoastră.

Dacă Feng Shui-ul exterior este negativ, degeaba vom amplasa în interior diverse obiecte benefice de stimulare a Chi-ului pentru că nu vom îmbunătăţi cu nimic interiorul casei.

Feng shui xmas

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: