Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


Elementele Feng Shui pentru avere şi bani sunt Lemnul masiv, Apa şi Pământul. Circuitul este simplu şi logic: apa hrăneşte lemnul, lemnul se transformă în pământ iar pământul va deveni fundaţia solidă pe care va creşte din nou lemnul.
 ♥
Obiectele care stimulează zona banilor: imagini, postere ori tablouri înrămate sau nu, modele de ţesături ori tapete cu design specific elementelor respective. Toate formele reprezentative acestora atrag energia benefică în zona banilor.
 ♥
Ce elemente de decor poţi amplasa pentru a stimula zona banilor?
 • O plantă cu bănuţi
 • Un bambus norocos Feng Shui
 • O instalație de purificare a aerului sau orice alta instalaţie care împrospătează aerul sau iluminează colţul respectiv.

Pentru stimularea elementului Apă

fantanica

O oglindă sau o imagine cu apă. Puteți aduce/construi în zonă o fântână reală – cea mai puternică stimulare Feng Shui!

Oglinzile sunt excelente pentru stimularea zonei banilor. De asemenea, puteţi pune pe pereţi postere/tablouri cu apă care înfăţişează o cascadă frumoasă, un lac, un râu sau un ocean. Asigurați-vă că apa este curată și curgătoare. Imagini şi tablouri cu ape mâloase ori necurgătoare sunt nefaste!

Forma obiectelor asimilate elementelor de Apă, Lemn şi Pământ

 • Dreptunghiulară (elementul lemn)
 • Pătrată (elementul Pământ
 • Ondulată (elementul Apă)

Imaginile cu păduri, parcuri sau frunze verzi, vibrante, copaci, iarba, etc vor aduce energia Feng Shui a elementului Lemn.

canna-lilies-koi-switzer-s-nursery-and-landscaping_4249Imaginile cu peisaje naturale în care apar forme interesante de teren – plaje de nisip deosebite, munți și canioane – vor aduce energia feng Shui a elementului Pământ.

Culorile recomandate pentru decorarea zonei banilor

Fie că este vorba de culoarea pereţilor, a ţesăturilor, a mobilierului, a altor detalii ori elemente de decor, aveţi la dispoziţie o paletă variată de culori din care puteţi alege liniştit dar cu măsură astfel încât să nu afectaţi echilibrul sau armonia dintre ele:

 • verde
 • maro
 • albastru
 • negru
 • galben

Pentru a activa zona, puteţi arunca ici-colo câte o pată de culoare roşie (sau variațiile acesteia: portocaliu coral, magenta, violet sau roz). Amplasaţi obiectele în aşa fel încât să nu agreseze vizual şi amintiţi-vă că rolul lor este acela de a fi doar pete de culoare şi nu altceva! Nu exageraţi în decorare!

Imagini care stimulează bogăţia şi abundenţa

palimlla_del_mar_couple_pool

Puteți alege orice reprezentare modernă (chiar şi personală) din care emană averea şi bunăstarea cum ar fi: oameni care se bucură de o vacanță pe un iaht de lux, imagini cu belşug, petreceri mari, lux de orice fel, un set de masă frumos colorat etc. De exemplu imaginile cu pepite de aur reale vorbesc de la sine, la fel şi o casă amplasată pe malul mării.

Găsiți în dvs. ceea ce stârnește cu adevărat energia specifică bogăţiei. Acel „ceva” care o stimulează diferă de la o persoană la alta. Astăzi a venit timpul să o descoperiţi pe-a dvs.

Remedii Feng Shui pentru activarea averii

Buddhism

Mai întâi trebuie să vă asiguraţi dacă aceste obiecte lucrează eficient pentru dvs. Dacă aţi descoperit că bogăţia personală este stimulată de alte obiecte, nu ezitaţi să le amplasaţi în zona banilor. Cele mai populare remedii chinezeşti sunt următoarele:

 • acvariu Feng Shui (sau reprezentarea peştilor specifici – koi)
 • monede chinezeşti
 • vasul abundenţei
 • nava abundenței
 • Buddha râzând
 • citrin sau cristale din pirită.

Păstrați  întotdeauna în casă energia proaspătă și vibrantă prin utilizarea de mirosuri şi arome plăcute, flori proaspete și câteva lumânări.  Dacă zona este bine luminată iar pe fundal se aude o muzică relaxantă, atunci fiţi sigur că vă activaţi excelent energia benefică. Un amănunt deloc de neglijat este acela că în zona banilor trebuie să fie mereu curăţenie şi ordine.

 

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: