Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


Cum te poate afecta Valul X

Treziţii rapid

Cei care au avut o trezire rapidă, în ultimii cinci ani, s-au transformat literalmente la 180 de grade. Aceştia sunt oamenii care au fost „adormiţi” și dintr-o dată au simţit un val imens de trezire în urma căruia au constatat că ceva a fost foarte greșit în viața lor. Pentru a înţelege complet ceea ce s-a întâmplat cu ei, şi-au dedicat mai mult timp studiului individual, cercetării, căutării de răspunsuri, toate activităţile desfăşurate fiind în scopul aflării adevărului: cine sunt si de ce sunt aici pe Pământ?

Treziţii rapid au trecut prin perioade deosebit de dificile în ultimii ani: s-au confruntat cu gripe sau boli majore, complexe şi de lungă durată exact atunci când organismul lor era detoxifiat şi curăţat energetic sau au trecut prin câteva „decese” ale Eu-lui sau ale personalităţii lor, trecând prin faza de „Noaptea Întunecată a Sufletului”.

Cei mai mulți dintre treziţii rapid se vor integra uşor în energiile Valului X şi vor dezvolta capacităţi paranormale, continuând să exploreze şi să absoarbă cât mai multă informaţie.

Pionierii

Cei care au fost treziţi şi s-au integrat în energie începând cu faza Convergenţei Armonice din 1987, au ales calea de Pionierilor. Ei au fost cei care au pregătit scena pentru trezirea în masă a oamenilor. Pionierii sunt bioenergeticienii, bioenergoterapeuţii, lucrătorii în lumină, clarvăzătorii… Aceste persoane muncesc din greu, îi ajută pe ceilalţi, îşi direcţionează munca pe scris sau explicând altora ce se întâmplă cu ei. Pionierii au ales un drum lung și constant de deplasare dar absolut necesar pregătirii omenirii pentru momentul impactului cu Valul X. Ei au acumulat foarte multă înţelepciune din experienţele spirituale trăite şi o împărtăşesc cu ceilalţi. Mulţi dintre Pionieri erau treziţi din vremea copilăriei dar nu au fost conştienţi de acest lucru.

Totuşi, chiar dacă faci parte din clasa Pionierilor, nu există certitudinea că ai asigurat biletul de aur pentru călătoria finală. Unii dintre Pionieri ar putea considera această perioadă foarte dificilă şi în mod natural nu vor face faţa schimbărilor bruşte. Integrarea Pionierilor în valul galactic va depinde de voinţa lor. Ei vor decide dacă sunt dispuşi să renunţe la practici nocive, la gânduri şi persoane toxice spre a le înlocui cu practici creative, gânduri şi persoane pozitive, activităţi necesare noii etape. Abia atunci vor înflori rapid. O metodă garantată de integrare în Valul X include eliberarea de dogme şi descoperirea Sinelui autentic. Splendida fuziune între energia Pionierilor şi energia Copiilor Indigo va construi Podul Curcubeu pe care vor trece rapid, în acel moment, mase întregi de oameni.

Copiii Stele şi Copiii Indigo

Copiii Stele și Indigo pot fi grupaţi într-o singură clasă deoarece ei sunt Schimbătorii Jocului.

Copiii Stele sunt copii din ziua de azi care ştiu cine sunt şi (eventual) au deja trei sau mai multe standuri de ADN activate.

Copiii Indigo includ atât copiii cât și adulții. Ei au știut întotdeauna că sunt aici pentru a accesa noile energii și sunt pregătiţi să treacă prin marea schimbare a conştiinţei odată cu planeta. Copiii Stele și Indigo au intrat deja în Valul X, simt apropierea lui de planetă şi accesează energiile în avans preluând treptat din frecvența galactică deoarece energia la acel moment va fi mult prea rafinată ca să poată fi asimilată dintr-o dată.

Toată lumea a jucat un rol important în pregătirea planetei pentru întâmpinarea Valului X purificator de energii. Aceste energii nu au nicio limită şi cu ajutorul lor se pot realiza foarte multe. Ușile care au fost închise timp de mii de ani vor fi acum deschise. Trebuie să fim dispuși să găsim ușile din mers şi prin intermediul lor ne vom întoarce la Sursă. Acel moment ne va umple vidul din suflet cu iubire şi pace şi vom trăi impresionante, unice experienţe fizice şi spirituale.

Abilitățile metafizice avansate

Cei mai mulți oameni intenţionează să se „mute în a cincea dimensiune”. Ei vor fi plăcut surprinşi să constate că vor avea acces la dimensiuni mai mari și la locuri în spațiu și timp nebănuite. Cele mai multe persoane vor explora în afara zidurilor închisorii, matricea luminii false nu va mai fi susținută și se va dizolva. Accesul la dimensiuni mai mari nu se va desfășura în mod liniar. Ca ființe multidimensionale, am fost mereu conectaţi la toate dimensiunile, dar am uitat să le accesăm.

Multe persoane vor dobândi abilități metafizice avansate şi vor experimenta deschideri ce le vor permite să devină învățătorii abilităţilor nevisate ori considerate a fi imposibile. Oamenii care au ajuns deja în zone astrale din trecut vor merge mai departe şi vor avea acces instantaneu la înregistrările Akashice.

În viitorul foarte apropiat teleportarea ar trebui să fie posibilă prin dematerializarea și re-concretizarea corpului fizic iar regenerarea și întinerire a corpului fizic vor înlătura toate bolile, trupul fizic nu va mai îmbătrâni. Cereţi tot ce aveţi nevoie şi energia măreaţă vă va oferi; Creaţia este nelimitată.

Cei care s-au pregătit pentru manifestarea abilităților metafizice prin vindecare, purificare și curăţare vor fi capabili să intre cu ele în Valul X. Acesta este cu adevărat un moment extraordinar şi ferice de cei ce vor fi în viaţă în acele clipe. Indiferent de ceea ce dezvăluie haosul în jurul acestei transformări, drumul este ireversibil.

Copiii Indigo si cei de Stele vor inventa și fabrica tehnologii necesare purificării planetei, cei care au fost negativi, nemiloşi, lacomi, nedrepţi ori s-au ocupat exclusiv de bunăstarea propriei persoane vor fi dezintegraţi de cei care şi-au dedicat munca celorlalţi cu respect, dragoste și armonie.

Lumea va fi schimbată pentru totdeauna, nu doar pentru o mie de ani. Cât de mult se va schimba lumea depinde de noi. Cât de repede vom ajunge acolo depinde de cât de repede putem dizolva propriile constrângeri, prejudecăţi şi dogme. Cât de înalt ești dispus să visezi?

Valul X va schimba lumea într-o clipă? Lumea s-a schimbat deja în viitor. În afara timpului, lumea este perfectă. Unii oameni se vor schimba cu siguranţa imediat după ce va veni valul de energie din luna septembrie 2015, alţii vor lupta cu ei înşişi pentru a înţelege ce i-a lovit.

Pregătiţi-vă! Cereţi ce doriţi pentru că această energie nu are limite.

@ Strop de Lumină

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: