Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


ascensiune spirituala

Simptomele ascensiunii spirituale pot varia de la o persoană la alta și sunt omniprezente la persoanele aflate deja pe calea evoluţiei spirituale. Dacă eşti o persoană care lucrează la extinderea gradului de conștientizare și la sensibilizarea propriei conştiinţe, probabil vei descoperi una sau mai multe combinații din lista celor 25 de simptome ale ascensiunii.

1. Senzația de a fi într-o oala sub presiune sau cuprins de o energie intensă; senzație de stres. Aminteşte-ţi că eşti în perioada de adaptare la o vibratie mai înaltă care, în cele din urmă se va ajusta. Vechile tipare, comportamente și credințe sunt, de asemenea, împinse la suprafață. În interiorul tău se întâmplă o mulţime de schimbări!
2. Sentimentul de dezorientare; nu știi unde ești; pierderea capacităţii de recunoaştere a locului în care te afli. Nu mai eşti în 3D ci eşti în curs de mutare în tărâmuri superioare.
3. Dureri neobișnuite în diverse părţi ale corpului sau dureri în întreagul corp. Eşti purificat și eliberat de energia blocată ce vibreaza conform 3D simultan cu adaptarea la vibraţia corespunzătoare unei dimensiuni mai mari.
4. Volatilitatea ritmului circadian. Mai mult se întâmplă în starea de vis. Nu poți fi acolo pentru perioade lungi de timp și ai nevoie de o pauză. E timpul „purificării și eliberării„.
5. Pierderea memoriei. Se pierde o mare cantitate de memorie pe termen scurt şi apar vag unele amintiri din trecut. Te afli simultan în mai multe dimensiuni, mergi înainte și înapoi, eşti parte a tranziției (te confrunți cu o „deconectare„). Trecutul tău face parte din Vechi, iar Vechiul este expulzat pentru totdeauna. Fiind în starea de „Acum” înseamnă că eşti pe calea Lumii Noi!
6. „Vezi” lucruri sau entităţi şi „auzi” voci. Tranzitezi simultan diferite dimensiuni. Nu te speria. Înseamnă că eşti o persoană sensibilă care, involuntar, ai intrat pe frecvenţe diferite de cele în care ai fost până acum.
7. Pierderea identității. Încerci să accesezi amintiri din trecut dar nu le mai găseşti acolo. Poate nu știi cine eşti şi cauţi oglinda. Elimini o mare parte din tiparele tale vechi și te purifici. Totul este în ordine, eşti OK.
8. Senzația „de corp”. Simți ca și cum cineva vorbește dar nu ești tu acela. Nimic aiurea nu se întâmplă. Este mecanismul nostru natural de auto-apărare şi supravieţuire atunci când suntem sub stres acut, traumatizaţi sau ne-am pierdut controlul. Corpul tău trece printr-o mulțime de schimbări și este posibil să nu doreşti să fii în el. Starea aceasta durează o perioadă scurtă de timp. Nu te împacienta! Trece.
9. Perioade de somn profund. Eşti odihnit şi adaptat la noile condiţii de integrare. Eşti pregătit să treci în faza următoare.
10. Sensibilităţi sporite la tot ce este şi ce vezi în jurul tău. Mulțimile, zgomotele, alimentele, TV, alte voci umane și diverse alte stimulente sunt greu tolerabile. Va trece şi această stare. Continuă.
11. Simţi că nu faci nimic. Eşti într-o perioadă de odihnă, de „repornire„. Corpul tău ştie ce are nevoie. În plus, atunci când va ajunge în tărâmurile superioare, „a face” și „a face lucrurile să se întâmple„, devin caduce. Cere Universului să-ţi „aducă” ce ai nevoie şi îţi va aduce.
12. Intoleranță pentru lucrurile cu vibrație mai mică de 3D reflectată în conversaţii, atitudini, structuri sociale, modalităţi de vindecare etc. Aceasta te face să te simţi literalmente „rău” în interiorul tău. Dobândind o vibrație mai înaltă, energiile nu mai sunt aliniate. Tu eşti „împins” să mergi mai departe, spre „să fie” și să creezi Noul.
13. Pierderea poftei pentru anumite produse alimentare. Corpul tău este adaptat la o nouă stare, mai înaltă. O parte din voi nu mai doreşte să fie cu Vechiul în acelaşi loc.
14. Dispariția bruscă a prietenilor, activităților, obiceiurilor, locului de muncă și a locuinței. Datorită evoluţiei spirituale în care te afli, acești oameni și tot ceea ce dispare nu se mai potrivesc cu vibraţia ta. Noul va ajunge în curând te simţi wow!
15. Ştii cu certitudine că nu mai poţi face anumite lucruri uzuale. Atunci când încerci să faci activităţile de rutina zilnică, te simţi de-a dreptul groaznic.
16. Zile de oboseală extremă. Corpul tău pierde densitatea și trece printr-o restructurare intensă.
17. O nevoie de a mânca de multe ori pe zi. Crești în greutate (mai ales în zona abdominală). Manifeşti o pofta mai mare pentru proteine. Ai nevoie de o cantitate enormă de combustibil pentru acest proces de ascensiune. Creşterea în greutate are loc simultan cu incapacitatea pierderii kilogramelor acumulate, indiferent prin ce metode vei încerca să scapi de ele. Ai încredere în trupul tău. El ştie mai bine ce face.
18. Experiențe de suişuri şi coborâşuri emoţionale; plângi mai des. Emoţiile noastre ne eliberează şi avem nevoie de asta.
19. Dorinţa de a merge acasă ca și cum nimic nu te mai leagă de această viaţă şi nu mai aparţii acestui loc. Ne întoarcem la sursă. Totul este realizat. (Mulți dintre noi rămân aici pentru a experimenta și crea Noua Lume). De asemenea, planurile noastre vechi s-au finalizat.
20. Senzația de nebunie sau ţi se pare că te confrunţi cu evoluţia unei anumite boli mintale. Tranzitezi rapid mai multe dimensiuni și te deschizi foarte mult Universului. Acum eşti disponibil, conştientizarea ta este sporită şi barierele au căzut. Va trece şi această senzaţie şi vei înţelege că „acasă” este acum AICI.
21. Anxietate și panică. Ego-ul pierde o mare parte din sine și se teme. Sistemul tău este supraîncărcat. Se întâmplă diverse lucruri cu tine şi nu le înțelegi. Pierzi modelele de comportament ale vibrațiilor inferioare pe care le-ai dezvoltat pentru a supraviețui în 3D. Acest lucru te poate face să te simţi vulnerabil și lipsit de putere. Modelele și comportamentele pierdute nu sunt necesare în tărâmurile superioare. În final vei simţi multă iubire, siguranţă şi unitate. Aşteaptă!
22. Depresie. Lumea exterioară nu poate fi aliniată cu Noul, vibraţia ta este foarte mare şi nu se simte confortabil. Eliberezi mici energii întunecate și „vezi” prin ele. Rezistă!
23. Vise sălbatice și uneori violente. Eliberezi multe energii vibraţionale de joasă frecvenţă. Visele vor redeveni frumoase după „evacuarea” lor. Este posibil să trăieşti aceste experienţe şi în stare de trezire.
24. Transpiraţii nocturne şi bufeuri. Corpul tău se „încălzeşte” după arderea reziduurilor.
25. Planurile tale se schimbă brusc în mijlocul acţiunii și vor lua o direcție complet diferită. Sufletul tău echilibrează energiile. De obicei te simţi grozav pe noul drum. Sufletul tău ştie mai bine decât tine ce cale ţi-e benefică şi ţi se potriveşte! Aceasta este faza de rupere a rădăcinilor tale de alegeri și vibrații.

Aminteşte-ţi să ai grijă de tine în aceste vremuri de schimbare rapidă. Protejează-ţi energia zilnic, mănâncă bine şi natural, fă exerciţii fizice, bucură-te de soare şi apă. Investeşte în tine, fie că este vorba de vindecare, de mâncare sănătoasă, de formare spirituală sau de educație. Succes!

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: