Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…

Ce spun pantofii despre femei?


pantofi femei

1. Sandalele şi pantofii cu toc înalt

Sunt mai susceptibile de a se da singure de gol comparativ cu femeile care poartă tocuri joase sau platforme. De regulă îşi îngrijesc picioarele şi au o pedichiură sexi dar sunt şi excepţii. Nu au încredere în propria persoană. Consideră că tocurile sunt bogăţia lor.

2. Sandale şi pantofi cu toc, pene, strasuri, ţinte şi barete

Indică insecuritate, vor să pară mai înalte iar lipsa tocurilor le crează disconfort. Dacă ar purta pantofi cu talpa joasă, ar simţi că nu calcă sigur pe pământ, le dezechilibrează. Unele dintre ele sunt persoane agresive.

3. Pantofi sport viu coloraţi

Tind să fie jucăuşe, îşi asumă riscuri mari şi sunt extrovertite. Se aşteaptă să fie puse pe un piedestal. Mulţi bărbaţi le cad în plasă.

4. Cizme plate sau balerini

Semnifică femeia cu stil şi cu picioarele pe pământ. Adoră libertatea şi confortul. Nu suportă nici un fel de constrângeri.

5. Adidaşi sau tenişi

Este o persoană agreabilă, mereu pe picior de plecare. Poate fi gata să iasă la jogging, la tenis, la muncă sau pur şi simplu la plimbare. Pregătită mereu de acţiune.

6. Încălţăminte de la branduri renumite

Ne înfăţişează o femeie stilată, exigentă, care investeşte foarte mult în propria imagine şi în confortul personal. Este conservatoare, îşi evaluează munca la un nivel foarte ridicat. Îi place să se răsfeţe în lux şi uneori ajunge până într-acolo încât cheltuie o jumătate din salariu pe o pereche de pantofi de marcă.

7. Încălţăminte de la noile branduri apărute pe piaţă

Este un semnal de anxietate. În general are probleme în toate relaţiile. Este o femeie care îşi face mult prea multe griji, deseori pentru nimicuri.

8. Încălţăminte ieftină

Tendinţa de a umbla neîngrijită, n-o interesează aspectul, este pragmatică, dezorganizată, vânează oferte şi nu investeşte în încălţăminte decât dacă se ivesc ocazii speciale ori i s-au rupt pantofii vechi.

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: