Aş vrea să fac cu tine ceea ce face primăvara cu cireşii…


🚩 Pentru cei care aveți copii minori și vreți să vă asigurați că nu vă vor duce copii în orfelinate când vă internează forțat, aveți aici o declarație de tutelă care e bine să o faceți. Un NOTAR PATRIOT o va autentifica și o va înscrie în registrul național!

Iata mai jos un model pentru desemnarea unui tutore pentru minori, in caz ca sunteti in imposibilitate de exercitare a autorității părintești, adica daca sunteti in situatia in care temporar nu mai puteti avea grija de copii: accident, boala, etc. Aceasta declaratie este valabila si in cazul carantinarii/izolarii in cazul „legii dictaturii medicale” 136/2020.

Va anunț ca dacă celalalt parinte nu este de acord, singura autoritate care poate dispune este instanta de judecata. Oricum, cu privire la copil, instanta decide. Insa, se va lua in considerare opțiunea dvs, si in urma unui proces instanta va desemna persoana/ele care pot avea grija de copil.

ACT DE DESEMNARE A TUTORELUI DE CATRE PARINTE

Subsemnata/ul………………. CNP ……………….., cetatean roman, domiciliata in ……….., str. …….nr. …, bl….., sc……ap….. sector …….identificata cu CI seria…….. nr. ……….. eliberata de ……………. la data de ……………., in calitate de mama/tata a minorei/ului………………………………, CNP ……………………, nascuta la data de ………….. in ……………… desemnez pentru cazul in care va fi necesara instituirea tutelei minorei/ului, in conformitate cu art. 114 Cod civil, pe sotul meu/tatăl meu/ fratele/mama mea etc ………………. ……., CNP………………………., cetatean roman, domiciliat in………………………….., posesor al CI seria …… nr. ………… eliberata de ………………… la data de ………………., sa exercite sarcina tutelei pentru minora/ul susmentionat/a.

Am luat la cunostinta ca prezenta desemnare poate fi revocata, conform art. 114 alin. (3) Cod civil.
Am luat la cunostinta ca desemnarea tutorelui opereaza de la data la care sunt indeplinite conditiile legale pentru instituirea tutelei, cu respectarea prevederilor art. 110 Cod civil.

De asemenea, subsemnata …………………… desemnez in conditiile art. 9(3) din Legea 136/2020 pe sotul meu/ tatal mau/ mama mea/ fratele meu/sora mea etc ……………….., CNP ………………….., cetatean roman, domiciliat in …………………………. posesor al CI seria……nr. ……………. eliberata de …………….. la data de ………………. pentru supravegherea si ingrijirea fiicei mele/ fiului meu ……………….., CNP …………………….., nascut/a la data de ……………… in ………………., in conditiile in care, fata de subsemnata va fi luata masura carantinei sau a izolarii.

Prezentul act se inregistreaza pe cheltuiala subsemnatei in Registrul national privind capacitatea persoanelor (RNCP).

Tehnoredactata la Societatea Profesionala Notariala ,……………….cu sediul în …………., intr-un exemplar original care ramane in arhiva biroului notarial si trei duplicate din care un exemplar va ramane in arhiva biroului notarial si doua exemplare au fost eliberate partii.

DECLARANTA,

Cu tălpile prin rouă...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: